Achterberggaarde
Claske Mennink Fysiotherapie is een praktijk waar verschillende behandelingen met betrekking tot fysiotherapie worden gegeven. Bij ons staat u met uw klacht centraal. Daarom hebben wij er voor gekozen om iedereen op individuele basis te behandelen. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen, dat u voldoende aandacht krijgt.

De in de praktijk werkzame fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en staan ingeschreven in het CKR (Centraal Kwaliteits Register) van het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie). Wij volgen regelmatig bijscholingen, waardoor u verzekerd bent van zorg volgens de nieuwste inzichten.

 

SportstudioDe praktijk is gevestigd aan de Achterberggaarde 42 te Deventer.

 

Ook wordt er gebruik gemaakt van de accommodatie van Sportstudio Akdeniz, welke op 300 meter afstand van de praktijk is gelegen. Hier beschikken we over een behandelruimte en een grote oefenzaal. Het adres is Nijhoffgaarde 4 te Deventer.

 

ijsselwindeOnze locatie aan de Keulenstraat 8 (gebouw IJsselwinde) is vanwege de ligging op het bedrijventerrein Kloosterlanden ideaal voor iedereen die daar werkt. Wij verzorgen de fysiotherapie daar dicht bij uw werk. De ligging vlakbij de A1 zorgt er voor dat deze locatie voor iedereen die aan de zuidkant van Deventer woont makkelijk te bereiken is.

Naast fysiotherapie biedt de praktijk ook de mogelijkheid om groepslessen Fysiogym of Ouderengym te volgen in wijkcentrum De Schalm, gevestigd in de wijk Borgele te Deventer.

Verder kunnen ook ruiters bij ons terecht voor het volgen van ruitertraining.

De praktijk is aangesloten bij het KNGF, de Coöperatie Fysiotherapie Deventer Salland, Flexchair Movement, Rugnetwerk Twente en het Bibo netwerk Deventer.

Wij werken samen met Paramedisch Centrum de Spil en Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop.

Er wordt volgens de richtlijnen van het WGBO gewerkt.