2 november 2016

Beste mevrouw Mennink, U hebt mijn echtgenote behandeld. Als ex internist en emeritus hoogleraar fysiologie heb ik geobserveerd hoe u te werk ging. Daar heb ik enorme bewondering voor. U gebruikte uw brein en zakte niet af tot het niveau van uitvoeren van een simpel protocol, observeerde in plaats daarvan nauwkeurig wat het probleem was, had uitstekende kennis van de betrokken musculatuur en schreef oefeningen voor die op maat waren om het probleem de baas te worden. Daarbij was u zowel vriendelijk als empathisch. Het is zo’n genoegen om iemand aan het werk te zien die niet wordt gehinderd door een ballast van protocol “en zo doen we dit altijd”, maar logisch te werk gaat en het beleid op een grondige kennis van anatomie en spierfunctie baseert. U bent een voorbeeld voor us vakgenoten.

15 juli 2016

2016-07-15 12.05.30

18 februari 2016

En dan vind je dit bij de post.

2016-02-18 18.38.01

 

 

22 december 2015

Haar uitstekende kennis zorgde ervoor dat ze na de juiste diagnose en goede behandeling, aangevuld met oefeningen voor thuis; mij van mijn heftige pijnen heeft verlost. Grote klasse voor jouw uitstekende steun en behandeling.

18 december 2015

Een aantal kerstwensen
2015-12-18 20.57.53

4 november 2015

Goede ervaringen met mw Mennink. Ze is zeer deskundig, vriendelijk, informatief. Betrokken fysiotherapeute die weet waar ze het het over heeft. Neemt klachten serieus en zoekt naar een oplossing voor haar patiënten (onze zoon is ook bij haar geweest na een enkelfractuur).

 

16 september 2015

Had al jaren last van pijn in de heup en de lies. Heb verschillende therapieën gevolgd (met weinig resultaat) en ben uiteindelijk doorverwezen door de orthopeed naar Claske Mennink. Zij heeft mij zéér goed geholpen. M.n. door haar professionaliteit, creativiteit en het blijven zoeken naar oplossingen gaat het nu veel beter. Bij het afronden van de therapie heeft zij ook nog veel tips en oefeningen meegegeven. Echt super!

 

15 september 2015

2015-09-15 12.21.40

 

17 juli 2015

Claske is een geweldige fysiotherapeute! Gelet op mijn lange lijst met lichamelijke klachten durf ik stellig te zeggen dat zij precies weet wat goed voor mij is. Door goed te luisteren naar mijn klachten, mee te denken hoe het eventueel beter kan alsook een diversiteit aan soorten behandelingen te geven houd ik het vol.

 

24 mei 2015

Hoe fijn is het als je onderstaand bericht leest op Facebook:
Wendela van der Meiden:
Soms krijgen mensen geen lintje maar verdienen ze het wel. Mijn grote dank gaat uit naar Claske Mennink de fysio-expert die altijd met onze Vera meedacht en sprak over het managen van haar handicap. En Ronald Hulst van Eega die met Vera straks dat management gaat uitvoeren. Als moeder dank ik deze vakmensen die met passie werken, wat een doorzetters!!!!….die zoveel voor ons gedaan hebben. Vera zegt zelf….ik zie weer een toekomst.
Wendela van der Meiden:
Mooi was de helicopterview, breed meedenken en acteren , top!

 

16 mei 2015

20150517_094644

 

8 november 2014

Prettige en deskundige zorg. Duidelijke uitleg van het behandelplan. Goede interactie.

 

17 april 2014

Er wordt echt naar klachten geluisterd. Er wordt een plan gemaakt. Er wordt gevraagd hoe het die week is gegaan. n.a.v. die uitslag wordt gekeken wat de volgende stap zal zijn. Wat zijn de doelen en worden ze bereikt. Goede adviezen.

 

25 maart 2014

Na revalidatie i.v.m. een nieuwe heup die niet erg aansloeg.( Ik ben nl op 24 jarige leeftijd geopereerd aan heupdysplasie en daar is nu een nieuwe heup op geplaatst dus een hele voorgeschiedenis) ben ik via het ziekenhuis terecht gekomen bij Claske Mennink.. Daar ben ik alle dagen nog super blij mee want zonder haar was ik nooit zover gekomen qua herstel.. Ik loop nu zelfs nog beter als na mijn allereerste operatie 33 jaar geleden. Dus ik kan haar iedereen aanbevelen ze is echt super goed.

 

7 maart 2014

Na vele jaren te hebben lopen tobben met mijn heupprothese die veel klachten gaf is zij de eerste fysiotherapeute die weet waar ze over praat. Zij heeft mij eindelijk van mijn klachten af geholpen! Ik ben blij, dat ik het advies van de orthopeed in Zwolle heb opgevolgd. Het was de reis dubbel en dwars waard. Top behandeling. Bedankt!

 

6 maart 2014Waarderen

Wanneer u op zoekt bent naar een zeer bekwame fysiotherapeute met een persoonlijk benadering dan bent u bij mevrouw Mennink aan het juiste adres! Haar brede vakkennis, persoonlijke interesse in haar cliënten en haar totale aanpak maakt haar een geliefde therapeute. Je komt daar niet alleen om behandeld te worden voor je klachten, maar krijgt er fijne persoonlijke begeleiding en luisterend oor bij. Ze weet van aanpakken, gebruikt de meest recente middelen en hanteert een op maat beleid! Iedereen in zijn waarde latend en bovenal samen op zoek gaand naar verbetering van de klachten en of het hanteerbaar houden daarvan. Of te wel, een top dame binnen de fysiotherapie. Naar mijn persoonlijke mening is er dan maar één van!